Kohvikupidaja süüdistab linnaosa alatuses (1)

Georgi Beltadze
, Eesti uudiste toimetuse juhi kt
Copy
Kurban Gusseinov (63) ei taha suure vaevaga kohviku õuealale tehtud investeeringust, kus on puitmajakesed, taimed ja purskkaev, ­kergekäeliselt loobuda, vaid on lubanud linna vastu kohtusse minna.
Kurban Gusseinov (63) ei taha suure vaevaga kohviku õuealale tehtud investeeringust, kus on puitmajakesed, taimed ja purskkaev, ­kergekäeliselt loobuda, vaid on lubanud linna vastu kohtusse minna. Foto: Remo Tõnismäe

Tallinnas Mustamäel asuva Männi ­kohviku omanik leiab, et on heas usus pumbanud oma ärisse raha ja teinud investeeringuid, kuid linnavõim otsustas selle kõik ära nullida. Linnaosa lükkab süüdistused tagasi.

63-aastane Kurban Gusseinov on aastaid toitlustusäris tegutsenud. ­Tema kaasomanduses ­oleval osaühingul BellAnita on üksjagu söögikohti. Teiste seas on ka Mustamäel asuv Männi kohvik, millest on saanud talle suur peavalu.

Männi kohvik tegutseb Männi pargi ääres kahekorruselises majas koos väliterrassi ja hooviga, süüa saab seal Aserbaidžaani ja Ida-Euroopa roogi – Gusseinov ise on Aserbaidžaanist pärit talõšš. Suvisel ajal külastab kohta 200 inimest päevas.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles