Kolumn Eestlane pole ralli-, vaid Tänaku-rahvas (3)

Aleks Lesk
, kirglik rallifänn
Copy
Tänavusele Rally Estoniale mahtus 16 000 pealtvaatajat, kellest paljudel jagus silmi vaid WRC-autodele, kirjutab rallihuviline ja Ken Torni endine kaardi­lugeja Aleks Lesk. Pildil olevate inimeste kohta see väide ei käi. 
Tänavusele Rally Estoniale mahtus 16 000 pealtvaatajat, kellest paljudel jagus silmi vaid WRC-autodele, kirjutab rallihuviline ja Ken Torni endine kaardi­lugeja Aleks Lesk. Pildil olevate inimeste kohta see väide ei käi. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Esimene Rally Estonia on möödas ja tegelikult on kõik ju super – nii tulemuslik pool kui ka see, mida nägi maailm meie koduselt MM-rallilt ja milline arvamus sellest tekkis. Ise raja ääres omadele kaasa elades jäi aga üks asi väga hinge kripeldama.

Esimese asjana tahan südamest kiita Rally Estonia korraldajaid – raskel ajal suudeti ära teha selline võistlus täiesti olematu ajaga ning selle kõige juures lasta katsetele ligikaudu 20 000 inimest on suurepärane saavutus ja meeletult hea töö tulemus. Aitäh teile!

Mina kuulusin sellel MM-etapil «Rallipass 1» omanike hulka. Meie nägime esimesena teist kiiruskatset, mis algas laupäeval juba 7.40. Kui ma kella kuue ajal katsele jõudsin ja nägin kohal olevat rahvahulka, mõtlesin, kui vägev ja vinge see ikka on. Olin südamest rõõmus, et eestlastest on tõesti kasvanud rallifännid, tõeline rallirahvas.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles