Tapa-Rakvere raudteelõigul tuleb kasutada osaliselt busse

BNS
Copy
Elroni rong jäi toppama Vastse-Kuuste jaamas. Foto on illustratiivne.
Elroni rong jäi toppama Vastse-Kuuste jaamas. Foto on illustratiivne. Foto: Elmo Riig

Raudtee remonttööde tõttu on alates kolmapäevast sõiduplaanimuudatusi Rakvere reisidel, osaliselt on vajalik Tapa-Rakvere lõigul kasutada busse.

«Remonttööde tegemiseks on vajalik osaliselt Tapa-Rakvere raudteelõik sulgeda, mis tähendab, et mõningatel päevadel tuleb Rakvere reisidel kasutada bussi. Narva ronge remont ei mõjuta. Palume reisi planeerimisel kindlasti sõiduplaanist väljumisaeg ja reisi juures olev info üle vaadata,» sõnas Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo.

Alates 9. septembrist teisipäeviti, neljapäeviti ja laupäeviti hommikune Rakvere-Tallinna reis asendatud Rakvere-Tapa lõigul bussiga, õhtune Tallinna-Rakvere reis on tavapärane ja teenindatakse täies ulatuses rongiga.

Esmaspäeviti, kolmapäeviti ja reedeti on hommikune Rakvere-Tallinna reis tavapärane ja teenindatakse täies ulatuses rongiga, kuid õhtune Tallinna-Rakvere reis on asendatud Tapa-Rakvere lõigul bussiga.

Pühapäeviti kehtib tavapärane sõiduplaan.

Asendusbusside peatuskohad märgistatakse Elroni värvides tahvlitega, nende asukohad koos infoga sõiduplaanimuudatuste kohta on leitavad Elroni kodulehelt ja ooteplatvormide infostendidelt, tasuta rongiinfot jagab ööpäevaringne infotelefon 616 0245.

Asendusbussidega ei ole võimalik jalgrattaid transportida. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles