Tallinna Kesklinna valitsus sai lõpuks uue juhi

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Mullustel valimistel kandideeris Monika Haukanõmm sotside nimekirjas, tänavu astus ta Mihhail Kõlvarti paati.
Mullustel valimistel kandideeris Monika Haukanõmm sotside nimekirjas, tänavu astus ta Mihhail Kõlvarti paati. Foto: Konstantin Sednev

Tänasel linnavalitsuse istungil nimetati Tallinna Kesklinna vanemaks kirju poliitilise minevikuga Monika Haukanõmm ning määrati tema põhipalgaks 4200 eurot kuus.

Monika Haukanõmm on lõpetanud 1998. aastal Tartu Ülikooli sotsiaaltöö magistrina ning töötanud sotsiaalvaldkonnas erinevates asutustes ja organisatsioonides. Ta oli XIII riigikogu liige. Alates 2019. aasta juunist on Haukanõmm Tallinna Munitsipaalperearstikeskuse OÜ juhatuse liige.

Tänavu juunis Keskerakonda astunud Haukanõmm kuulus aastatel 2009–2014 Isamaa ja Res Publica Liitu, aastatel 2014–2018 Vabaerakonda. Mullustel Euroopa Parlamendi valimistel kandideeris Haukanõmm Sotsiaaldemokraatliku Erakonna ridades, kogudes 214 häält ning ei osutunud valituks. Viimastel riigikogu valimistel proovis Haukanõmm parlamenti pääseda samuti sotsiaaldemokraatide ridades, kogus 456 häält ning valituks ei osutunud.

2015. aasta riigikogu valimistel kandideeris Haukanõmm Vabaerakonna ridades ja sai 450 häält, millest piisas riigikokku pääsemiseks.

Tallinna Kesklinna vanema koht on tühi olnud alates 23. märtsist, kui Vladimir Svet lahkus sealt Lasnamäe linnaosavalitsust juhtima. Vahepealsel ajal täitis linnaosavanema kohuseid Kesklinna vanema asetäitja Anu Aus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles