Kristiinesse paigaldati kihutajate pärast kümme uut teekünnist (3)

BNS
Copy
Auto künnise peal. Pilt on illustratiivne.
Auto künnise peal. Pilt on illustratiivne. Foto: Kristiine linnaosa valitsus

Tallinnas Kristiine linnaosas rajati sellel suvel liikluse rahustamiseks kvartalisisestele tänavatele kokku juurde kümme uut asfaltbetoonist künnist, millest seitse on tavalised ja kolme puhul on tegemist tõstetud ristmikuga.

Uued künnised said Mooni, Seebi, Lõokese, Västriku ja Laine tänav, kolm tõstetud ristmikku asuvad Kännu tänava ristumiskohtades Rästa, Võrse ja Kajaka tänavatega. 

«Oleme saanud kaebusi, et paraku on inimesi, kellele liiklusmärkidest ei piisa ja künnised on üks võimalus kiiruseületajaid ohjeldada. Tegelikult on meie linnaosa vaiksematel kõrvaltänavatel kihutamine kasvav probleem ja liiklushuligaan on ohtlik nii endale kui ka teistele. Kristiines on aedlinnale omane tihe tänavavõrgustik, kus iga nurga tagant võib tulla auto, jalakäija või rattur, keda kiirustav juht ei pruugi märgata. Loodetavasti on neist teekünnistest abi ja olemata jääb nii mõnigi kergem või tõsisem liiklusõnnetus,» rääkis Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe ning lisas, et kõik teekünnised on rajatud koostöös linnaosa elanikega, kes aasta läbi esitavad meile ettepanekuid, kuhu neid tuleks ehitada.

Teekünnised ehitas Tallinna keskkonna- ja kommunaalameti tellimusel AS Trev Nord. Tallinna tänavatele rajati kokku 87 asfaltbetoonist teekünnist.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles