Kahe vangla koerajuhid ja teenistuskoerad pälvisid tunnustuse

BNS
Copy
Narko- ja lõhkeainete võistluse osalised.
Narko- ja lõhkeainete võistluse osalised. Foto: Maksu- ja tolliamet

Maksu- ja tolliameti korraldatud võistlusel pälvisid Viru vangla ja Tallinna vangla koerajuhid ja teenistuskoerad mitu auväärset tiitlit.

Viru vangla meeskond koosseisus Jaanika Piir ja tema koer Rayntes Kartago ning Alo Haav ja tema koer Knox Saules Vilkas saavutasid meeskondlikus arvestuses esikoha.

Teatevõistlustel saavutasid Tallinna vanglast Heili Reili ja tema koer Estrellest Dragon Dico ja Gerda-Ulla Saul ning tema koer Rayntes Komando teise koha.

Tallinna vangla koerajuht Annika Toome astus võistlustulle neljapäeval kolmandat sünnipäeva tähistava Evergrey’s Erroi’ga ning saavutasid juba esimestel võistlustel pagasist otsimises tubli teise koha.

Viru vangla koerajuht Alo Haav ja koer Knox Saules Vilkas saavutasid individuaalarvestuses kolmanda koha.

Heli Reili ja Estrellest Dragon Dico Tallinna vanglast saavutasid ruumides otsimises kolmanda koha. Meeskondlikus arvestuses saavutas Tallinna vangla Heli Reili oa koera Estrellest Dragon Dicoga ja Gerda-Ulla Saul koera Rayntes Komandoga neljanda koha.

Kokku osales võistlustel 25 koerajuhti ja koera. Võistlused toimusid sel aastal juba 13. korda ning mõõtu võeti narkootiliste ainete ja lõhkeainete otsimises autodest, inimeselt, ruumidest, esemetelt ja samuti toimus teatevõistlus kuulekuse ja aine otsingus.

Teenistuskoerte meistrivõistlustest võtsid peale vanglateenistuse osa veel maksu- ja tolliamet, sõjaväepolitsei, päästeameti ning politsei- ja piirivalveameti teenistuskoerad ja koerajuhid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles