Mustamäel läheb parkimine tasapisi tasuliseks (4)

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Uuringute andmetel on Mustamäel puudu 16 000 parkimiskohta.
Uuringute andmetel on Mustamäel puudu 16 000 parkimiskohta. Foto: Tairo Lutter

Tammsaare tee ääres asuvate tornmajade elanikud ei saa enam kodu kõrval oleval platsil tasuta parkida, selle asemel soovitatakse neil kasutada üle tee asuvat tasulist parkimismaja.

Seni tasuta oma sõiduriista kodu kõrval hoidnud inimestele ei meeldi see sugugi, kuid linnaosavalitsus ei võta nende kaebusi kuulda. Tammsaare tee 85 ja 87 on 16-korruselised elamud, kus kortereid palju, ent mille parkimisruum on peaaegu olematu. Nii ongi majade elanikud aastaid kasutanud sealsamas kõrval olevat linna maal asuvat parklat. Hiljuti ilmusid alale aga märgid, mis teatasid, et öösiti on seal parkimine keelatud ning päeval tohivad seal parkida vaid kõrvalasuva Grossi poe kliendid.

«Tundub, et linna eesmärk on suunata inimesed parkima tasulistele parkimisplatsidele ja anda sellega eraettevõtetele võimalus meie pealt teenida,» arvasid majaelanikud linnaosavalitsusse saadetud kirjas.

Mustamäe linnaosavanema Lauri Laatsi kinnitusel pole asjad päris nii, kuid parkimiskohtadega on tema sõnul Mustamäel siiski väga suur probleem.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles