Rate.ee argipäev: mehed lunivad alaealistelt raha eest seksi (13)

Kerttu Kirjanen
, reporter
Copy
Kuigi alaealistelt seksi ostmine on keelatud, ei peata see Rate’is tegutsevaid mehi.
Kuigi alaealistelt seksi ostmine on keelatud, ei peata see Rate’is tegutsevaid mehi. Foto: Pm

Vanasti noorte seas tuntud internetilehekülg Rate, kus sõpradega suhelda sai, on muutunud kohaks, kus keskealised mehed noortele naistele seltskonna ja seksi eest raha pakuvad. Proovisin eksperimendi raames ka ise Rate’is kätt, et teada saada, kas kuuldused raha pakkumisest vastavad tõele, ning kui jah, siis kuidas see täpselt käib.

Rate.ee-lehele kasutajakontot tehes olin dilemma ees: kas kasutada oma pilte või mitte, ning mida sellisel juhul enda vanuseks märkida. Otsustasin kasutada oma pilte, märkisin vanuseks 20 aastat ning nimetasin end Kirkeks.

Esimese kümne minutiga oli postkast kirjadest umbes. Kirjutajateks olid mehed vanuses 25–60. Osa neist soovis lihtsalt minuga suhelda, osa aga ütles kohe ära, et on abielus ning otsivad seiklust. Kirja saatjate seas oli ka neid, kes häbenemata tunnistasid, et ei soovi aega raisata ning ütlevad seega kohe ära, et sooviksid mulle seksi ja seltskonna eest raha maksta ehk mind sponsoreerida. Sponsoreerimine tähendab seda, et inimesed lepivad omavahel kokku summas, mida üks pool teisele kas kuu lõikes või kohtumise pealt maksab. Raha maksmise asemel võidakse teha ka kingitusi. Vastutasuks ootab maksja või kingituse tegija seksi, seltskonda või midagi muud, milles eelnevalt kokku lepitakse.

Kommentaarid (13)
Copy
Tagasi üles