Uus vanadekodu pakub... 2000-euroseid sviite! (6)

Priit Pullerits
Copy
Pihlakodu eakatekodude juht Kadri-Ann Tivas vastvalminud Viimsi vanadekodu siseõuel. Tema selja taga esimesel korrusel kolm eraterrassiga sviiti.
Pihlakodu eakatekodude juht Kadri-Ann Tivas vastvalminud Viimsi vanadekodu siseõuel. Tema selja taga esimesel korrusel kolm eraterrassiga sviiti. Foto: Tairo Lutter

Kes ütleb, et elu lõpuaastail ei või nautida veidigi luksust? Sel nädalal avatud eakatekodu Viimsis võimaldab ligi kahe keskmise kuupalga suuruse tasu eest tingimusi, mis ei jää alla kallites hotellitubades pakutavale.

Ameerikas elav väliseestlane läkitas mõni aeg tagasi Pihlakodule e-kirja, et tuleb sinna elu lõpupäevi sviitima. Just sviitima, mitte veetma või elama. Tal jääb paar nädalat veel oodata. Lõppeva nädala keskel Tallinna külje all Viimsis avatud Pihlakodu eakatekodu peab hankima veel mõned tegevusload, enne kui kedagi vastu võtta, ent 130 kohta, nende hulgas kolm sviiti, on juba valmis.

Sviidi hind on 1990 eurot kuus. Ehk kaks korda rohkem tavatubade odavaimast hinnast.

Ometi on kõik kolm sviiti, nii roosa, rohelise kui sinise sisustusega, juba broneeritud. Lisaks Ameerikast saabuvale väliseestlasele asuvad seal elama kaks eakat eesti naist. Pihlakodu eakatekodude juht Kadri-Ann Tivas lausub, et

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles