Nädala plaat. Marilyn Mansoni luupainajate väljanäitus

Margus Haav
, reporter
Copy
Marilyn Manson
«We Are Chaos», 2020
Marilyn Manson «We Are Chaos», 2020 Foto: plaat

Marilyn Manson on otsekui sünge ja nukrameelne kameeleon, kes muudab värvi vastavalt ümbritsevale, mis on sageli üpris depressiivne. Kuid tähelepanuväärne on see, et Manson suudab kuidagi kogu sellega lahutamatult kaasas käiva meeleheite ja võõrandumise juures säilitada süngelt glamuurse melodramaatilisuse ja omalaadselt kütkestava optimistliku pessimismi.

Marilyn Manson eelmise aasta novembris kontserdil, sel sügisel rõõrmustab ta muusikasõpru aga uue albumiga, mis pole ehk vanameistri parim, aga siiski huvitav ja vajalik.
Marilyn Manson eelmise aasta novembris kontserdil, sel sügisel rõõrmustab ta muusikasõpru aga uue albumiga, mis pole ehk vanameistri parim, aga siiski huvitav ja vajalik. Foto: Trish Badger/is/mpi/capital Pictures/tb/is/mpi/capital Pictures

Sellel sajandil ehk loomingulises mõttes mitte kõige paremaid aegu näinud, varasemast ehk pisut vähem klassikalistele satanistlikele pereväärtustele pühendunud Marilyn Mansoni «We Are Chaos» on see album, mille paned peale nagu peaaegu pooljuhuslikult, uusi reliise läbi lapates. Nii igaks juhuks. Et mine tea. Ja siis kuulad kolm korda jutti algusest lõpuni läbi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles