Haaberstis rammis tundmatu sõiduk parkivat Toyotat, juht põgenes sündmuskohalt

Toimetas Carl-Robert Puhm
Copy
Kannatada saanud Toyota.
Kannatada saanud Toyota. Foto: PPA

​18. septembril kella 10 paiku toimus Tallinnas Haabersti tn 1 asuva kaupluse parklas liiklusõnnetus, kui tundmatu sõiduk sõitis otsa pargitud sõidukile Toyota Auris. Õnnetuse pealtnägijatel palutakse ühendust võtta politseiga.

Liiklusõnnetuse hetkel inimesi Toyotas ei viibinud, kuid sõiduk sai kahjustada.

Liiklusõnnetuse põhjustaja lahkus sündmuskohalt juhtunust Häirekeskust teavitamata. Politsei otsib liiklusõnnetuses osalenud autojuhti ja palub liiklusõnnetuse põhjustaja tuvastamiseks pealtnägijate abi.

«Kui toimub liiklusõnnetus, milles inimesed ei ole kannatada saanud ja kõigil osapooltel selge, kes on liiklusõnnetuse põhjustaja, ei pea juhtunust politseid teavitama. Liiklusõnnetuses osalenud autojuhid peavad kohapeal täitma vajaliku blanketi ja võtma ühendust kindlustusseltsiga, kes aitab olukorda lahendada,» selgitas Põhja prefektuuri liiklusjärelevalvekeskuse juhtivmenetleja Margus Trees.

«Liiklusõnnetuse sündmuskohalt lahkumine teist osapoolt või politseid teavitamata on aga karistatav tegu ning sellisel moel raskendab liiklusõnnetuse põhjustaja asjaolusid veelgi, rääkimata olukorra inimlikust poolest,» selgitas Trees.

Liiklusõnnetusest mitteteatamise eest võib juhti karistada rahatrahviga summas kuni 1200 eurot, aresti või sõiduki juhtimisõiguse äravõtmisega perioodiks kuni 12 kuud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles