Eesti puidufirma andis endise juhi kopeerimise eest kohtusse

Liina Laks
, reporter
Copy
Kevadel teatas Livonia Partners, et müüb osaluse Thermorys Kristjan Rahuga (pildil) seotud ettevõttele UG Investeeringud. Äripäev hindas tehingu suuruseks 60 miljonit eurot.
Kevadel teatas Livonia Partners, et müüb osaluse Thermorys Kristjan Rahuga (pildil) seotud ettevõttele UG Investeeringud. Äripäev hindas tehingu suuruseks 60 miljonit eurot. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Eesti puidu- ja saunamaterjalide tootja Thermory AS nõuab kohtus Marko Kevvai, Kristjan Kanniste ja Valdo Kaselo firmalt Designwild OÜ ning Antti Lappalaiselt ebaausa konkurentsi ja autoriõiguste rikkumise lõpetamist. Asja teeb huvitavaks see, et hiljuti oli Marko Kevvai ise Thermory juhatuse liige, reedel sai ta endise leivaisaga aga Harju maakohtus kokku.

Mis juhtus

«Meil on tõesti tekkinud erimeelsused endiste kolleegide Marko Kevvai ja Kristjan Kannistega,» kinnitas Thermory juht Simmo Soomets. «Meie etteheide seisneb selles, et Designwild OÜ poolt müügiks pakutud saunamudelid «SKY», «ECO» ja «KLAAS» on meie hinnangul lubamatult sarnased saunamudelitega «Familia», «Trendline» ja «Premium», mille töötasime välja meie ja mida toodab Thermory AS. See etteheide on nüüd Harju maakohtu menetluses ja usume, et kohus menetleb seda korrektselt ja põhjalikult,» kommenteeris Soomets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles