Kalev/Cramo tänase vastase kolm liiget on nakatunud, mäng ära ei jää

Ville Arike
, reporter
Copy
Himki korvpallur Janis Timma (vasakul) on nakatunud koroonaviirusega. Pildil on ta koos lauljast abikaasa Anna Sedokovaga pärast reedest Euroliiga mängu Panathinaikosega.
Himki korvpallur Janis Timma (vasakul) on nakatunud koroonaviirusega. Pildil on ta koos lauljast abikaasa Anna Sedokovaga pärast reedest Euroliiga mängu Panathinaikosega. Foto: Aleksandr štšerbak/TASS/Scanpix

Koroonaviirus ründab Vana Maailma korvpallielu üha ägedamalt. Viimaste päevade jooksul on positiivse proovi andnud kolme Euroliiga klubi mängijad, sealhulgas BC Kalev/Cramo tänase vastase Himki esindajad. Ent täna kell 20 Venemaal algama pidav mäng ära ei tohiks jääda.

«Olime just Eesti-Vene piiril, kui saime teate nakatumistest Himki meeskonnas. Suhtlesime seejärel VTB Ühisliigaga, kust öeldi, et mäng toimub igal juhul. Reisime edasi,» rääkis Kalevi esindaja Kaarel Sibul eile pärastlõunal Postimehele. Kalev sõitis bussiga Peterburi ning sealt lennati edasi Moskvasse.

Üleeilsel testimisel andsid positiivse proovi Himki mängijad Janis Timma, Jevgeni Voronov ja Jordan Mickey. Klubi kodulehe teatel Mickeyl haigussümptomeid polnud, Timma ja Voronov kurtsid veidi halvenenud enesetunde üle. Mõistagi on nimetatud korvpallurid teistest eraldatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles