Vlasi Sinjavski: euromängult on hea koondisse tulla

Ville Arike
, reporter
Copy
Vlasi Sinjavski (rohelises särgis) ründamas Euroopa liiga kvalifikatsioonis KR Reykjaviki väravat.
Vlasi Sinjavski (rohelises särgis) ründamas Euroopa liiga kvalifikatsioonis KR Reykjaviki väravat. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti jalgpallikoondise kogenuim mängija Konstantin Vassiljev rääkis kuu aega tagasi pärast Gruusialt saadud kaotust, et Eesti liiga tasemelt on rahvuskoondise tasemele raske tõusta. Läinud nädalal said nii tema kui ka teised FC Florasse kuuluvad koondislased kõva mängu Zagrebi Dinamoga, mille pealt on juba koondise­särgis hea edasi minna.

Teatavasti Flora kaotas pärast südi võitlust 1:3. Ilusa värava löönud Vlasi Sinjavski teenis peatreener Karel Voolaidilt ka järjekordse koondisekutse ning on valmis koduses Lillekülas sõprusmängus Leedu (7. oktoobril) ning Rahvuste liiga kohtumistes Põhja-Makedoonia (11. oktoobril) ja Armeeniaga (14. oktoobril) väljakule jooksma.

«Nagu Kostja [Vassiljev] eelmisel korral rääkis, Eesti liigast koondise eest mängima minna on raske. Arvan, et pärast järjest peetud eurosarja mänge on parem minna. See on hea kogemus, mille pealt koondisse tulla, kogesime kiiremat mängutempot,» ütles Sinjavski Postimehele antud intervjuus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles