Viimsi kooli kaheksandikud saadeti ennetavalt distantsõppele

Loora-Elisabet Lomp
Copy
Viimsi, Harjumaa. Viimsi kool.
Viimsi, Harjumaa. Viimsi kool. Foto: Eero Vabamaegi/

Viimsi kooli kaheksanda klassi õpilasel, kelle pereliikmel on koroonaviirus, ilmnesid haigustunnused. Seetõttu saadeti kõik kaheksandate klasside õpilased distantsõppele, nende õpetajad jätkavad koolis küll vanaviisi tööd, kuid teevad seda maski või visiiri kandes. 

«8. klassid on alates tänasest, 6. oktoobrist järgneva kahe nädala jooksul distantsõppel, kuna ühe 8. klassi õpilase peres esines haigusjuhtum ning õpilasel ilmnesid haigustunnused,» kirjutas Viimsi kool oma kodulehel. 

Kooli sõnul on distantsõppele jäämine ennetav meede, kuna haigustunnustega õpilane käis viimati koolis reedel. «Epidemioloogide sõnul ei pruukinud õpilane siis nakkusohtlik olla,» lisati teates. 

Lapsega kokku puutunud õpetajad jätkavad tavapärast tööd, kuid kannavad maski või visiiri ning jälgivad oma tervist. Kaheksandike õpe on distantsõppe vormis, e-õppe tunnid on tunniplaanis.

«Terviseameti suuniste kohaselt ei ole distantsõppel olevatele õpilastele piiranguid osalemiseks huvitegevuses, kuna neil ei ole kohustust eneseisolatsiooni jääda,» mäkis kool. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles