Keskerakonna volikogu esimeheks sai Tõnis Mölder (3)

Kerttu Kirjanen
, reporter
Copy
Endine Keskerakonna volikogu esimees Kersti Sarapuu ja vastvalitud esimees Tõnis Mölder.
Endine Keskerakonna volikogu esimees Kersti Sarapuu ja vastvalitud esimees Tõnis Mölder. Foto: Erakogu

Keskerakonna volikogu istungil valiti esimeheks riigikogu sotsiaalkomisjoni esimees ja Pirita piirkonda juhtiv Tõnis Mölder, kes sai ainsa kandidaadina 103 poolthäält 120 võimalikust.

«Tänan eelmist volikogu juhatust tehtud töö ja panuse eest. Samuti olen tänulik volikogu liikmetele usalduse eest ja luban teha kõik endast oleneva, et komisjonides toimuvate arutelude tulemusel sünniksid Keskerakonna poliitilised seisukohad,» ütles Mölder. «Meil seisavad ees pikad ja olulised arutelud. Keskerakonnal on vaja kujundada mitmes olulises küsimuses ühtne positsioon. Olgu selleks kasvõi meie ühine presidendikandidaat.»

Mölderi sõnul on Keskerakond täna harukordselt heas positsioonis.

«Oleme koalitsioonis nii riigis kui ka paljudes Eestimaa omavalitsustes. Meil on hea võimalus rääkida kaasa erinevate otsuste ja seisukohtade kujundamisel kogu riigis. Keskerakonna volikogu senised juhid on rajanud selge visiooni ning hoidnud meie lippu kõrgel. Tahan seda kvaliteeti jätkata ning oma noorusliku energia suunata volikogule veel järgmise käigu leidmiseks,» rõhutas Mölder, kelle ettepanekul kinnitas volikogu aseesimeesteks Valga vallavanema Ester Karuse ja Lasnamäe linnaosa vanema Vladimir Sveti.

Volikogu aukohtu liikmeteks valiti Avo Keel, Vladimir Šokman, Toomas Väinaste, Peeter Mardna, Aavo Vään, Külli Land, Aivo Toomistu, Priit Kaup, Jaanus Kalev, Meelis Kurgpõld, Jaak Vihmand, Gennadi Popov, Janek Hiiemäe ja Aleksander Kuruson. Augustikuus toimunud Keskerakonna kongressil valiti aukohtu esimehena jätkama Tallinna abilinnapea Kalle Klandorf.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles