Tippturniiril startiv Kristin Kuuba: võistluspaus muutus iga kuuga vaimselt üha raskemaks

Ville Arike
, reporter
Copy
Kristin Kuubal on Tokyo olümpiapilet sisuliselt käes, ta kasutab mängudeni jäävat aega  enda arendamiseks.
Kristin Kuubal on Tokyo olümpiapilet sisuliselt käes, ta kasutab mängudeni jäävat aega enda arendamiseks. Foto: Madis Veltman

Täna Odenses algav turniir Denmark Open tähistab maailma tippsulgpalluritele esimest võistlust pärast koroonapandeemia algust. Esimest korda pääses nõnda tugevale võistlusele Kristin Kuuba.

Tegemist on World Touri tugevuselt teise taseme turniiriga, mille auhinnafond on 750 000 dollarit. Sellest kõrgemal on ainult kolm miljonilise auhinnafondiga võistlust. Et paljude Aasia riikide mängijad ei sõitnud Euroopasse, avanes osalemisvõimalus ka maailma edetabelis 59. kohal asuval Kuubal.

Lõpuks jäi tulemata ka mitu tabelisse loositud jaapanlast ning esmaspäeva hilisõhtul selgus, et tänu sellele pääses Kuuba mänguta teise ringi. Seejuures polnud algne loos armuline, sest Eesti esireketi vastaseks sattus esimese asetusega maailma kolmas reket Akane Yamaguchi. Ühtegi varuvõistlejat tema asemele aga tabelisse ei paigutatud. Teises ringis tuleb Kuuba vastu Saksamaa esindaja Yvonne Li ja hispaanlanna Clara Azurmendi vahelise mängu võitja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles