Avameelsus maksis Peeter Mardnale koha (6)

Loora-Elisabet Lomp
Copy
«Mina ei ole linnapea nime ega kolleegi sõna suhu võtnud, seda tegi ajakirjanik. Ja oma eelistuse välja ütlemine ei ole vist patt, kui ütled, keda ja miks sa eelistad,» ütles Peeter Mardna.
«Mina ei ole linnapea nime ega kolleegi sõna suhu võtnud, seda tegi ajakirjanik. Ja oma eelistuse välja ütlemine ei ole vist patt, kui ütled, keda ja miks sa eelistad,» ütles Peeter Mardna. Foto: Tairo Lutter

Eile kutsus Tallinna linnavalitsus Lääne-Tallinna keskhaigla nõukogust ja uue haiglajuhi valikukomisjonist tagasi doktor Peeter Mardna, kes oli avalikustanud ühe kandidaadi nime. Mardna pahandab, et on justkui kurjategijaks tembeldatud.

Lääne-Tallinna keskhaigla kuulutas septembris välja avaliku konkursi juhatuse esimehe kohale, sest juhatuse esimehe Imbi Moksi ametiaeg lõpeb detsembri alguses. Konkursi valikukomisjonis on haigla nõukogu liikmed. Hiljuti ütles nõukogu liige Mardna Õhtulehele, et linnapea Mihhail Kõlvart näeb sellel kohal regionaalhaigla kiirabikeskuse juhatajat Arkadi Popovi. Lisaks mainis Mardna ajalehele, et tema eelistaks juhina praegust juhti Imbi Moksi.

Seepeale teatas Tallinna sotsiaal- ja tervishoiuvaldkonna eest vastutav abilinnapea Betina Beškina (pildil) eile, et konkursi kohta salajasi andmeid ja oma eelistusi avaldades kaotas Mardna linnavalitsuse usalduse ning ta arvatakse haigla nõukogust ja konkursi valikukomisjonist välja.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles