«Eesti jalgpalli koormused ja mahud on kahjuks naljanumber!» (2)

Copy
Eesti koondise treenerid eelmisel kuul Jerevanis peetud mängul mornilt vaatamas, kuidas hoolealused on mängu 0:2 kaotamas.
Eesti koondise treenerid eelmisel kuul Jerevanis peetud mängul mornilt vaatamas, kuidas hoolealused on mängu 0:2 kaotamas. Foto: HAYK BAGHDASARYAN/REUTERS/Scanpix

Jalgpallikoondislane Mihkel Ainsalu tegi mullu karjääri parima hooaja, kuid tänavu jäi Flora rotatsioonist välja, ent pääses suvel Ukraina kõrgliigaklubi FK Lviv palgale. Septembrikuu alguses andis ta kodumaa meediale otsekohese intervjuu, mis sunnib küsima: kas Eestis tehakse tööd palju vähem kui tippvutis vaja?

«Trennid ja mahud on väga kõvad. Hommikul on meil puhas jooksutrenn ehk väga kõrgel intensiivsusel joonejooks. Otsade pikkus on väravavahialast teise väljakupoole karistusalani. Korduste arv on 40. Ikka väga kõvasti tuleb kuuma anda!

Õhtune trenn on jalgpall ja see, kuidas trennis teineteisele sisse minnakse ja kontakti antakse… ma arvan Floras oleks mind juba neli korda kabinetti kutsutud ja küsitud, et kas mul on elus kõik hästi?»» vahendas Ainsalu Soccernetile Lääne-Ukrainast saadud esmamuljeid.

Postimees palus öeldut kommenteerida kolmel mehel – Joel Lindperel, Andres Operil ja Mart Poomil –, kes oma karjäärist teavad teavad väga hästi, mida välisklubis mängimine ja välismaal läbilöömine tähendavad, ning kes nüüd ajavad jalgpalliasja edasi treeneri/klubijuhina.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles