Iru hooldekodu direktoriks kinnitati Jaanika Luus

Loora-Elisabet Lomp
Copy
Jaanika Luus
Jaanika Luus Foto: Erakogu

Tallinna linnavalitsus kinnitas tänasel istungil Iru hooldekodu direktori ametikohale Jaanika Luusi, kelle esimene tööpäev on  2. novembril. 

Iru hooldekodu direktori leidmiseks kuulutas Tallinna Sotsiaal- ja Tervishoiuamet välja avaliku konkursi ning moodustas valikukomisjoni sobivaima kandidaadi valimiseks.

Konkursil osales ühtekokku 43 kandidaati, kellest kümme valiti teise vooru ja vestlusvooru viis kandidaati. Komisjon valis ühehäälselt Iru hooldekodu direktoriks Jaanika Luusi.

Tallinna sotsiaal- ja tervishoiuvaldkonna eest vastutav abilinnapea Betina Beškina märkis, et Jaanika Luusil on väga head teadmised hoolekande valdkonnast, mida toetab ka kauaaegne ja mitmekülgne valdkondlik töökogemus ning asutuse juhtimise kogemus. «Linna eesmärgiks ja sooviks on parendada hooldusasutuses pakutavate teenuste sisu ning kvaliteeti, et saaksime pakkuda väärikat ja turvalist elamist hooldekodus ning seda toetas ka uue juhi visioon ning tema varasemad kogemused ja teadmised valdkonnas,» nentis Beškina.

Jaanika Luusil on kõrgharidus sotsiaaltöö erialal ja hetkel omandab magistrikraadi sotsiaalkaitse erialal Tallinna Ülikoolis.

Varasemalt on Luus töötanud Mustamäe Päevakeskuses hooldusjuhina, MTÜ Koduhoolduskeskuses Certis omastehooldaja asendusteenuse koordinaatori ja juhatajana, Eesti Sotsiaaltöö Assotsiatsiooni tegevjuhina ja Tallinna Kesklinna Sotsiaalkeskuse juhatajana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles