Kristina Kallas: Jüri Ratas, seekord ei saa sa piirduda vaid noomitusega (12)

Copy
Eesti 200 juht Kristina Kallas
Eesti 200 juht Kristina Kallas Foto: Eero Vabamaegi/Postimees/Postimees Grupp/Scanpix Baltics

Peaminister Jüri Ratasel tuleb siseminister Mart Helme väljaütlemiste pärast seekord oma sõnade ja väärtuste eest lõpuni seista ning siseminister ei tohi pääseda vaid noomitusega, rõhutab erakonna Eesti 200 juht Kristina Kallas.

«Meil on koolikiusajate valitsus. Mart Helme on juba mitmendat korda tõestanud, et ta ei ole väärikas, lugupidav ja kõiki Eesti inimesi väärtustav juht. Helme sõnad teevad haiget, päriselt, mulle ja paljudele inimestele Eestis ja tema koht ei ole Eesti valitsuses,» kirjutab Kallas sotsiaalmeedias.

Kallas rõhutab, et tema Eesti ei ole vähemusi kiusav, ebaviisakas ja inimväärikust alandav riik. «Ma ei seisnud Balti ketis selleks, et ehitada riigi, mille juhid oma inimesi riigist minema saadavad!»

«Jüri Ratas, seekord ei saa sa minu arust enam piirduda vaid noomitusega. Sa ütlesid, et olete kokku leppinud, et esindate kõiki Eesti inimesi ning edendate Eestit, mille liikmed tunnevad end turvaliselt. Ma väga toetan sind nendes põhimõtetes, mistõttu pead sa praegu võtma vastutuse ja ka oma tegudega seisma kõigi Eesti inimeste eest. Seisa oma sõnade ja Eesti põhiseaduses sätestatud väärtuste eest seekord lõpuni,» teeb Kristina Kallas peaministrile üleskutse.

Kommentaarid (12)
Copy
Tagasi üles