Ida-Virumaa keskerakondlased soovivad Repinski parteist väljaheitmist (4)

BNS
Copy
Martin Repinski.
Martin Repinski. Foto: Madis Veltman / Postimees

Keskerakonna Ida-Virumaa piirkonna juhatus kavatseb esitada erakonna juhatusele ettepaneku riigikogu liikme Martin Repinski väljeheitmiseks Keskerakonnast, edastas ERRi uudisteportaal.

«Koostame praegu ettepanekut, milles esitatakse täpsemad põhjendused. Aga kõik algas juba 2018. aastal, kui Repinski sai Jõhvi vallavanemaks. Pärast seda algas vallaametnike suhtes terror ja genotsiid,» rääkis Keskerakonna Ida-Viru piirkonna esimees Marek Kullamägi ERR-i venekeelsele uudisteportaalile.

Tema sõnul on põhimõtteliselt normaalne, kui uus võim vahetab mõned ametnikud välja, aga seda ainult juhul, kui neile on olemas alternatiiv.

«Aga midagi sellist siin ei olnud. Repinski ei seisa mitte Keskerakonna huvide eest, vaid teenindab oma sponsorite huve ja tellimusi. Kõik see lõppes sellega, et ta pani ameti maha ja lahkus riigikogusse,» ütles Kullamägi.

Ida-Virumaa keskerakondlaste juhi sõnul valiti Repinski parlamenti selleks, et ta esindaks seal maakonna elanike huve. «Aga selle asemel näeme, et ta tegeleb revolutsioonide korraldamisega Jõhvis,» sõnas Kullamägi. Tema sõnul on Repinski isikukultusest lähtuv manipulaator, kes leiab, et Jõhvit tohib juhtida ainult tema.

Kullamäe sõnul võtab piirkonna juhatus 30. oktoobril vastu ettepaneku Repinski erakonnast väljaviskamiseks ning 2. või 3. novembril on see juba Keskerakonna juhatuse laual Tallinnas.

Repinski ütles ERR-ile, et ei karda Ida-Virumaa allorganisatsioonis ettevalmistatavat ettepanekut, kuna teab, et tal on piirkonnas vastaseid ning tõi nimeliselt välja Kullamäe. «Nagu öeldakse - las koerad hauguvad, karavan läheb edasi,» ütles ta ja lisas, et pooldab erakonnasisest konkurentsi.

Repinski tervitas võimalust, et saab Jõhvis toimuvat arutada Keskerakonna juhatuses Tallinnas.

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles