Bordelliäri tõi kahele naisele ja ühele mehele kriminaalsüüdistuse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tallinnas astusid neljapäeval kohtu ette kaks naist ja üks mees, kes süüdistuse järgi olid seotud tunamullu Tallinna kesklinnas bordelli pidamisega.

Prokuratuur süüdistab 58-aastast Galinat selles, et ta organiseerides koos 61-aastase Zojaga alates 2010. aasta maist Pronksi tänaval asuvas korteris bordelli tegevust, töötades dispetšerina ning vastates intiimteenuseid soovivate klientide telefonikõnedele, samuti pidas arvestust naiste poolt klientidele osutatavate intiimteenuste ja teenuste osutamise tasude üle, maksis naistele tasu klientidele osutatud intiimteenuste eest ning sai sellest kindla osa endale. Zoja ülesanne oli muuhulgas tegeleda korteri rentimisega seotud küsimustega.

47-aastane Oleg lõi süüdistuse järgi bordelliäris kaasa autojuhina, vedades prostituute klientide juurde dispetšerite öeldud aadressidele, võttis vastu tasu seksteenuse eest ning saades sellest osa endale.

Kohtueelse uurimise lõppedes said Galina, Zoja ja Oleg süüdistuse prostitutsiooni vahendamises.

Neljapäeval läksid menetluspooled Galina ja Zoja osas üle kokkuleppemenetlusele ning kohus kuulutab nende osas karistusotsuse reedel. Oma süüd eitava Olegi osas jätkub aga süüasja arutamine reedel üldmenetluses ning kohus loodab reedel jõuda ka kohtuvaidlusteni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles