Urmas Reitelmann kaalub ERRi nõukogust lahkumist (31)

Copy
Rahvusringhäälingu nõukogu esimees tegi EKRE esimehele Martin Helmele ettepaneku kutsuda nõukogust tagasi Urmas Reitelmann ja saata sinna keegi teine.
Rahvusringhäälingu nõukogu esimees tegi EKRE esimehele Martin Helmele ettepaneku kutsuda nõukogust tagasi Urmas Reitelmann ja saata sinna keegi teine. Foto: Sander Ilvest

EKRE volikogu esimees ja rahvusringhäälingu nõukogu liige Urmas Reitelmann kirjutas täna õhtul sotsiaalmeedias, et tõenäoliselt on tal arukas esmaspäeval teatada konservatiivide fraktsioonile, et lahkub rahvusringhäälingu nõukogust.

«Ilmselt olen ajast lootusetult maha jäänud. Kui mina koolis käisin, tähendas sõna sodomiit homoseksuaali nagu see oma ajaloolises tähenduses alati olnud. Vaatasin igaks juhuks Cambridge sõnaraamatust veelkord üle, tähendus endine. Keel muidugi areneb ning mul kindlasti ei ole aimu, mida miski tähendab soo-ogarate subkultuuride slängides ning võib-olla on esialgne tähendus laienenud tänaseks päevaks ka loomapilastajatele,» kirjutas Reitelmann sotsiaalmeedias.

Reitelmanni arvates rikub ERR jämedalt ringhäälingu seadust, mis ei tundu häirivat kedagi, kontekstist leitakse aga üks kriitiku sõna, millele üles ehitada süüdistus.

«Ilmselt on mul arukas esmaspäeval teatada konservatiivide fraktsioonile, et lahkun Rahvusringhäälingu nõukogust ja võtta sellega vasakliberaalidelt kont valitsuse ründamiseks,» kirjutab Reitelmann.

Kommentaarid (31)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles