Urmas Reitelmann lahkub ERRi nõukogust (57)

Loora-Elisabet Lomp
Copy
Urmas Reitelmann.
Urmas Reitelmann. Foto: Mihkel Maripuu

EKRE fraktsiooni liige Urmas Reitelmann teatas EKRE fraktsiooni koosolekul, et lahkub ERRi nõukogust. Fraktsioon veel ei otsustanud, kes tema asemele esitatakse.

«Jah, otsustas ise nõukogust lahkuda,» ütles Postimehele EKRE pressiesindaja Holger Berg. «Uued kandidaadid fraktsiooni koosolekul jutuks ei tulnud,» nentis Berg. 

Reedel tegi rahvusringhäälingu nõukogu esimees Rein Veidemann EKRE-le ettepaneku vahetada nõukogus välja Urmas Reitelmann, kes nimetas sotsiaalmeedias ETV saate «Ringvaade» saatejuhte sodomiitideks ehk loomapilastajateks.

Neljapäeva õhtul kirjutas EKRE volikogu esimees, riigikogu liige ja ERRi nõukogu liige Urmas Reitelmann ETV saatejuhte solvava postituse sotsiaalmeediasse ning eemaldas postituse reede hommikul.

«Kahe sodomiidi juhitud «Ringvaade» nõretas raevust ja pettumusest valitsuse püsimajäämise pärast, mida vürtsitati ohjeldamatu homopropagandaga. Keemiliselt puhas ringhäälinguseaduse räme rikkumine. Edasi andsid AK-s endast parima sm. Tralla ja KGB koputaja Kristjan, tuntud ka Toomas Sildami nime all. Ei ole raske ette kujutada, millist soppa hakkab lendama referendumi eel. Mõned poliitkomissarid ei ole ikka veel aru saanud, et Eestil on uus, enam-vähem rahvuslik valitsus. Katsuge ära harjuda,» kirjutas Reitelmann.

Kommentaarid (57)
Copy
Tagasi üles