Pirita soovib Mähe perearstikeskuse tegevuse jätkumist senises asukohas

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Mähe perearstikeskus.
Mähe perearstikeskus. Foto: Google StreetView

Pirita linnaosavanem Tõnis Liinat pöördus kirjaga terviseameti ja sotsiaalministeeriumi poole palvega jätkata elanike teenindamist Pirital Mähe perearstikeskuse ruumides.

Pirita linnaosavalitsuse poole on pöördunud mitmed Pirita linnaosa elanikud murega, et Mähe perearstikeskus kolib Pirita linnaosa inimesi teenindama Viimsi valda.

«Linnaosavanemana palun sotsiaalministeeriumil ja terviseametil kaaluda uue konkursi läbiviimist, et jätkata Mähe asumi elanikele tervishoiuteenuse osutamist Mähe perearstikeskuse ruumides,» kirjutas Liinat. «Samuti on minul kui kohaliku omavalitsuse esindajal oluline, et Tallinna linna elanikke teenindatakse tema haldusterritooriumil,» lisas linnaosavanem pöördumises.

Liinati sõnul on Mähe perearstikeskuse kolimine Viimsisse halb uudis, kuna selle tõttu jäävad kannatajaks eelkõige Pirita inimesed.

«Perearstikeskuse kolimine Pirita linnaosa elanikest kaugemale toob elanikele mitmeid probleeme, sealhulgas transpordiprobleeme,» tõi Liinat esile. Ta lisas, et kliendid on olnud Mähe perearstikeskuse tööga rahul ning harjunud kodulähedase arstiabi ja hubase keskusega.

«Olen valmis igati kaasa aitama antud küsimuse lahendamisel, et Mähe perearstikeskus jätkaks tööd Pirita linnaosa haldusalas,» kirjutab linnaosavanem ja lisab, et linnaosa elanike jaoks on kodulähedane perearstikeskus väga oluline.

Mähe ja Randvere perearstikeskused on liitumas, et moodustada tervisekeskus nimega Karulaugu Tervisekeskus, mis hakkab tervishoiuteenuseid pakkuma aadressil Randvere tee 6, Haabneeme, Viimsi vald.

Mähe perearstikeskus asub aadressil Pärnamäe tee 114. Keskuses töötab kaks perearsti ja neli pereõde.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles