Tallinna jäätmejaamad hakkavad tööle talvise graafiku järgi

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Jäätmejaam.
Jäätmejaam. Foto: Liis Treimann

Alates pühapäevast, 1. novembrist lähevad Tallinna jäätmejaamad talvisele töökorraldusele.

Pääsküla, Rahumäe, Paljassaare ja Pärnamäe jäätmejaamad on sügistalvisel perioodil avatud tööpäeviti kell 14–19, laupäeviti ja pühapäeviti töötavad kõik  jäätmejaamad kella 10–15, teatas linnavalitsuse kommunikatsiooniosakond. Jäätmete äraveoks ja sisemisteks korrastustöödeks on teisipäeviti suletud Paljassaare jaam, neljapäeviti Pääsküla jaam ja reedeti on kinni Pärnamäe ning Rahumäe jaam. Riigipühadel on kõik jaamad suletud.

Biolagunevaid aiajäätmeid saab tasuta ära anda piiratud koguses. Ühekordsel toomisel võetakse vastu kuus sajaliitrist kotti kodumajapidamises tekkinud aia- ja haljastusjäätmeid (ehk 0,6 kuupmeetrit).

Tasuta saab veel ära anda toiduõli ja -rasva, vanametalli, komplektseid elektri- ja elektroonikaseadmeid, kasutuskõlblikku mööblit, kasutuskõlblikke riideid, rehve (kuni 8 tk), ühe kuupmeetri töötlemata puitu, markeeritud plastjäätmeid, betooni, eelsorteeritud telliseid, plaate ja keraamikatooteid, lehtklaasi ning teatud koguses erinevaid ohtlikke jäätmeid.

Muid jäätmeid ja piirkoguseid ületavaid jäätmekoguseid saab üle anda jäätmejaama hinnakirja alusel. Täpsema info leiab jaamade kodulehelt. Jäätmejaamasid haldab Tallinna Jäätmekeskus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles