Linna pinksilauad pakuvad silmailu ja ootamatusi

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Tartu Postimehe reporteri Eili Arula (vasakul) ja Franz Murula hinnangul oli seitsmest lauast parim pinksilaud Delta keskuse taga. Ainuke häda platsil on, et pinnas laua otstes on auku mängitud ning kergkruusa alt irvitab geotekstiil.
Tartu Postimehe reporteri Eili Arula (vasakul) ja Franz Murula hinnangul oli seitsmest lauast parim pinksilaud Delta keskuse taga. Ainuke häda platsil on, et pinnas laua otstes on auku mängitud ning kergkruusa alt irvitab geotekstiil. Foto: Margus Ansu

Soe sügis kestab veel ning vara on mõelda talispordile. See-eest pakub Tartu linnaruum võimaluse mängida vabas õhus lauatennist. Tartu Postimees proovis järele seitse kesklinnas ja selle ümber asuvat lauatenniselauda. Laudade hindamisel tuli appi Franz Murula, kes käib aeg-ajalt linna pinksilaudadel sõpradega palli põrgatamas.

Üks linna kõige vanemaid tenniselaudu asub Tartu kaubamaja juures. Natuke räsitud olemisega laual liigub pall pigem aeglaselt. Vahel võib juhtuda, et pall tabab mõnd lauale tekkinud täkkekohta ning põrkab ootamatusse suunda. Laud on veidi Emajõe poole kaldu, mis samuti vajab algul harjumist.

Ekstreemsed olud

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles