Kangur ja Co püüab surnud punktist üle saada

Ville Arike
, reporter
Copy
38-aastane Kristjan Kangur jagab kaaslastele meelsasti oma rikkalikke kogemusi.
38-aastane Kristjan Kangur jagab kaaslastele meelsasti oma rikkalikke kogemusi. Foto: Raul Mee

Viimasel kümnendil Eesti korvpalluritest kõrgeimal tasemel mänginud mees, Milano Armaniga Euroliiga veerandfinaali jõudnud Kristjan Kangur maandus sel sügisel koos mitme teise kogenud mehega trummipõrina saatel TalTechi ning tehnikatudengite tulevik näis helge. Tegelikult tabasid meeskonda aga suuremat sorti hooaja alguse kasvuraskused.

«Läksin laupäeval vaatama, kuidas on võimalik, et niisugune meeskond nagu TalTech ei viska 60 punkti täis,» rääkis sellest sügisest Audenteses töötav korvpallitreener Aivar Kuusmaa Postimehe taskuhäälingus «Kehakultuur». Ning tegi seejärel tähendusrikka pausi. Sest tolles kohtumises Rapla Avis Utilitasega ei jõudnud tudengisats poolesaja punktinigi ning kaotas 49:63.

Kui mitte arvestada karikavõistluste esimese ringi mänge madalamas liigas mängivate Kadrina Karude vastu, suudeti kõige rohkem skoori teha hooaja esimeses meistriliiga tiimi vastu peetud mängus, kui karikavõistluste veerandfinaali avamängus kaotati Pärnu Sadamale 73:80. Järgmistes kohtumistes on visatud 62, 65, 57, 67, 65 ja nüüd 49 silma. Neist Eesti-Läti liiga seni ainsas võidumängus alistati Rapla 57:50, kusjuures veel kuus minutit enne lõpusireeni oldi taga 40:50, aga lõpetuseks visati 17 punkti järjest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles