President väisab nädala teisel poolel Viljandit ja Viljandimaad (3)

BNS
Copy
President Kersti Kaljulaid veetis septembri alguses Järvamaal visiidil mitu päeva. Novembri esimese nädala teises pooles külastab president Viljandimaad.
President Kersti Kaljulaid veetis septembri alguses Järvamaal visiidil mitu päeva. Novembri esimese nädala teises pooles külastab president Viljandimaad. Foto: Urmas Glase

President Kersti Kaljulaid väisab nädala teisel poolel Viljandit ja Viljandimaad, tehes muuhulgas kaasa rattasõidu Viljandi rattaklubiga. 

President saabub Viljandisse kolmapäeval kell 13, mil linnavalitsuse ees on lipuheiskamine, millele on oodatud kogu linnarahvas. Lisaks kohtub riigipea sel päeval veel Viljandi linnajuhtidega, samuti käib ta Viljandi päästekomandos ja Kaitseliidu Sakala malevas, teatas Viljandi linnavalitsus. 

Neljapäeval on riigipeal kavas külaskäik Põhja-Sakala valda.

Reede hommikul annab riigipea kodanikuõpetuse tunni Viljandi gümnaasiumi abiturientidele, tutvub ettevõtetega Galvi-Linda, Knittex ja Eziil Productions Intelligence ning Viljandi töökeskusega Hea Hoog.

Reedesse on planeeritud ka sporti ja nii teeb president Kaljulaid kaasa rattasõidu Viljandi rattaklubiga. Päev lõpeb pärimusmuusika aidas, kus riigipea annab üle vabariigi pillimehe hõbemärgi.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles