Veel neli Tallinna vangla vangi andis positiivse koroonaproovi

BNS
Copy
Tartu ülikooli kliinikumi ühendlaboris analüüsitakse koroonaviiruse teste.
Pildil pulk, millega võetakse ninast proov. Pilt on illustreeriv.
Tartu ülikooli kliinikumi ühendlaboris analüüsitakse koroonaviiruse teste. Pildil pulk, millega võetakse ninast proov. Pilt on illustreeriv. Foto: Kristjan Teedema

Tallinna vangla sai laupäeva õhtul 342 vangi analüüsitulemused, mis näitasid nelja vangi nakatumist koroonaviirusesse.

Vange testiti neis üksustes, kus varem üks nakatunud vang viibinud oli. Positiivse koroonaproovi sai ka üks Tallinna vangla teenistuja, teatas vanglate pressiesindaja sotsiaalmeedias. Seega on viimase seisuga Tallinna vanglas koroonaviirusesse nakatunud vange viis ja vanglateenistujaid kuus. Tallinna vanglas testitakse kõiki vange ka teistes üksustes.

Viru vanglas viiruse peiteaja möödumist arvestades tehtud kordustestid kõikidele vangidele ning vangide seas lisandunud koroonapositiivseid tuvastatud pole. Ka ametnike seas ei ole koroonapositiivseid lisandunud.

Positiivse koroonaproovi andnud vangidest on vanglast vabanenud kolm. Seega on Viru vanglas kinnipeetavate seas 189 koroonapositiivset, kellest kolm viibib haiglaravil. Ametnike seas on koroonapositiivseid tänase seisuga viis.

Nii Tallinna vangla kui ka Viru vangla koroonapositiivsete vangide terviseseisundit jälgivad vanglas arstid ja õed. Arvestades Viru vangla koroonapositiivsete vangide hulka, on Viru vanglasse appi kutsutud ka parameediku väljaõppe saanud vanglaametnikke Tartu ja Tallinna vanglast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles