Jalgpalliliit keelas ajakirjanikel esitada Voolaidile Paide-teemalisi küsimusi

Ville Arike
, reporter
Copy
Eesti jalgpallikoondise peatreener Karel Voolaid.
Eesti jalgpallikoondise peatreener Karel Voolaid. Foto: Tairo Lutter

Paide linnameeskonna peatreener Vjatšeslav Zahovaiko esines täna ennelõunal meedias jõulise kriitikaga oma Eesti koondise ametivenna Karel Voolaidi suunas, süüdistades teda Henri Anieri teemal inetus, intriigitsevas ja mängijat survestavas sõnavõtus. Eesti Jalgpalli Liit sisuliselt keelas äsjases konverentskõnes ajakirjanikel Voolaidiga rääkida viimastel päevadel üles kerkinud Paide-teemast ning paluti esitada küsimusi vaid eelseisvate mängude kohta.

Kõne korraldanud jalgpalliliidu avalike suhete osakonna esindaja viitas tunni võrra hilinenud reisi tagajärjel tekkinud ajanappusele ja lisas, et jalgpalliliidu poolt öeldi hommikul «kõik ära». Alaliidu pressiteade üllitati aga enne Delfis ilmunud intervjuud Zahovaikoga, kus Voolaidi suunas lendasid tõsised kriitikanooled.

Nimelt rääkis Voolaid eile Tallinnas meediale, et Anier võiks koondisega liituda, aga Paide ei luba teda rahvusesindusse, et tema pole nõus paidelaste arvamusega, et Anier pole koondisemängude tarvis sobivas konditsioonis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles