TV3: suhtekorraldaja ennustab kirjavahetusskandaali vaikset sumbumist

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Agu Uudelepp.
Agu Uudelepp. Foto: Mihkel Maripuu

Suhtekorraldaja Agu Uudelepa arvates sumbub Keskerakonna peasekretäri Priit Toobali ümber lahvatanud kirjavahetusskandaal suurema kärata.
 

«Tegelikult erakonnal oleks lihtsam, kui peasekretäri koha peal oleks keegi teine,» tõdes Uudelepp «Seitsmestele uudistele» antud intervjuus.

Keskerakonna aukohtult ta aga kiiret otsust ei oota, tuues võrdluseks IRLi aukohtu, mis oleks Siim Kabritsa suhtes juba mitu head päeva tagasi otsuse langetama pidanud, kuid tuleb kokku hoopis pärast erakonna üldkogu ja juhi valimist.

«Niikaua kui skandaal on terav – selline nädal-paar – niikaua saab kogu aeg viidata, et aukohus pole veel koos käinud ja kui aukohus ükskord tuleb, siis meediat enam nii väga ei huvita, mis juhtub ja siis aukohus võib ka öelda, et me küll kuulasime ära, aga nüüd meil otsustamine võtab natukene aega ja loodetakse, et kuu aja pärast ei huvita suurt kedagi,» kirjeldas Uudelepp skandaali sumbumise käiku.

Mis kommunikatsiooni puutub, siis arvab Uudelepp, et ränki vigu pole Keskerakond käesoleva skandaali kommenteerimisel teinud ja tõenäoliselt ei jää talle sellest ka suurt plekki külge.

«Kõigil erakondadel, tegelikult ka IRLil, on aega selleks, et võtta ja üritada parandada oma erakonna sees olevaid suhteid, selleks et järgmisel aastal, mis on väga oluline aasta, kuna seal on valimised, oleks meeskond ühtsem,» arvas ta.

Küll aga ootab kommunikatsioonijuht prokuratuuri poolt lahendust mõjuvõimu skandaalile, sest praegu jääb tema sõnul vägisi mulje, et kaks legaalset ilutulestikutšekki olid ettekäändeks erakonna kontori pea peale pööramiseks, lootuses sealt midagi enamat leida. Uudelepp on kindel, et vähemalt nädal tagasi oleks valgustkartvaid materjale avastatud iga erakonna kontorist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles