Vabadusse pääsenud Pae tänava pommimeest peetakse endiselt ohtlikuks (6)

Copy
EIle Viru vanglast välja astunud Pae tänava pommimeheks ristitud Märt Ringmaa kommentaare anda ei soovinud. FOTO: Ago Gaškov, Kanal 2 Reporter
EIle Viru vanglast välja astunud Pae tänava pommimeheks ristitud Märt Ringmaa kommentaare anda ei soovinud. FOTO: Ago Gaškov, Kanal 2 Reporter Foto: Ago Gaškov, Kanal 2 Reporter

Üheksakümnendate lõpus ja 2000. aastate alguses Lasnamäe elanikke pommihirmus hoidnud Märt Ringmaa vabanes eile Viru vanglast. 82-aastane Ringmaa kandis kinnipidamisasutuses lõpuni oma 15-aastase vangistuse, mis määrati talle Tallinnas 2001. ja 2003. aastal kahe lõhkemata jäänud pommi paigaldamise eest.

Pae tänava pommimeheks ristitud pensionär eile vanglaväravast välja astununa kommentaare anda ei soovinud. «Esialgu ei räägi ma teiega mitte midagi,» ütles Ringmaa Kanal 2 reporterile. End Ringmaa esindajaks nimetanud Raoul Luigend jäi samuti kommentaare jagades napisõnaliseks. «No millised saavad olla inimese muljed vanglas, ega need ei ole head,» ütles ta.

Halvad suhted

Luigend lisas, et Ringmaal ei olnud vanglas kaasvangidega eriti head suhted. «Kuna ajakirjanduses on nii palju temast räägitud ja need sündmused toimusid peamiselt venekeelses linnajaos Lasnamäel, siis venelastega ei olnud tal eriti head suhted,» täpsustas ta.

Kommentaarid (6)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles