Viies liiklusõnnetuses sai viga viis inimest

BNS
Copy
kiirabi.
kiirabi. Foto: Erakogu

Teedel ja tänavatel juhtus laupäeval viis tõsisemate tagajärgedega liiklusõnnetust, milles sai viga viis inimest.

Esimesest õnnetusest sai politsei teate kella 13.09 ajal, kui Tallinnas Mustamäel sai 49-aastane mees Keskuse peatuse juures löögi seni tuvastamata trollilt. Kiirabi viis jalakäija Põhja-Eesti regionaalhaiglasse. Juhtumi asjaolud on väljaselgitamisel. Õnnetust pealt näinutel palutakse helistada politseisse telefonil 612 3000 või 112.

Teisest õnnetusest teatati kell 13.40, kui Saue vallas Tallinna ringtee 32. kilomeetril oli 43-aastase mehe juhitud Toyota Avensise haagis sattunud vastassuunavööndisse ja paiskunud otsa lähenevale Škoda Octaviale, mida juhtis 65-aastane naine. Kiirabi viis Škoda juhi Põhja-Eesti regionaalhaiglasse. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on väljaselgitamisel.

Kolmas õnnetus juhtus kella 15.11 ajal Tallinnas Tammsaare tee ja Sõpruse puiestee ristmikul, kui 29-aastane mees avas vasakpööret ootava linnaliinibussi uksed ja väljus, kuid jäi jalaga ukse vahele kinni. Buss läks vasakpöördele ja reisija lohises, jalg ukse vahel, mööda teed kaasa. Kui buss ristmikul seisma jäi, päästeti reisija ukse vahelt lahti. Kiirabi viis kannatanu Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Neljandast õnnetusest teatati kella 17.15 ajal, kui Tallinnas Mustamäe tee 80 juures oli purjus 86-aastane mees kukkunud vastu Audi A4 Avanti, mida juhtis 57-aastane mees. Kiirabi viis jalakäija Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.   

Viiendast õnnetusest sai politsei teate kell 17.47, kui Tallinna südalinnas Hobujaama bussipeatuses oli alkoholijoobe tunnustega 69-aastane naine end vastu trammi toetanud. Trammi liikuma hakkamisel jalakäija kukkus ja kiirabi viis ta Ida-Tallinna keskhaiglasse. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on väljaselgitamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles