Riigikaitse nõukogu kogunes Helmete väiteid ümber lükkama (48)

Loora-Elisabet Lomp
Copy
President Kersti Kaljulaidi kutsel kogunes eile kaitseministeeriumis riigikaitse nõukogu. Pildil jõuab president kaitseministeeriumi.
President Kersti Kaljulaidi kutsel kogunes eile kaitseministeeriumis riigikaitse nõukogu. Pildil jõuab president kaitseministeeriumi. Foto: Madis Veltman

President Kersti Kaljulaid kutsus juba üheksandat korda kokku riigikaitse nõukogu, kuigi sellel korral polnud juttu tulevikust ja järgmistest sammudest, vaid arutati endise siseministri Mart Helme ja rahandusministri Martin Helme väiteid, mis seadsid kahtluse alla nii Ameerika Ühendriikide valimistulemused kui ka Eesti viimaste riigikogu valimiste tulemused.

Riigipea ja riigikaitse nõukogu kinnitasid, et Eesti e-valimised on turvalised, ja et ühelgi Eesti poliitikul pole vaja kaasa rääkida Ameerika Ühendriikide valimiste korralduses.

Endine siseminister Mart Helme (EKRE) ütles 8. novembril erakonna raadios, et Joe Biden on korruptant. «Süvariigi tegutsemisloogika on omaenda tegevusvabaduse tagamiseks sokutada igale poole närakaid, korrumpeerunud, šantažeeritavaid närakaid. Joe Biden ja Hunter Biden on korrumpeerunud tüübid,» leidis Helme.

Kommentaarid (48)
Copy
Tagasi üles