Haabersti elanikud on oodatud kaasa rääkima Tiskre tee rekonstrueerimise teemal

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Foto: Haabersti linnaosavalitsus

Haabersti linnaosavalitsus avalikustab 17. novembrist Tiskre tee rekonstrueerimise projekti eskiislahenduse, millega elanikel on võimalik kahe nädala jooksul tutvuda ning teha oma ettepanekuid.

Haabersti linnaosavanem Andre Hanimägi sõnas, et projekteeritav objekt hõlmab Tiskre teed lõigus Kakumäe tee kuni Tiskre tee 21. «Projekteeritava viie meetri laiuse asfaltkattega sõidutee lõigu pikkuseks on 890 meetrit. Lisaks rajatakse sõidutee äärde äärekiviga eraldatud kolme meetri laiune jalgratta- ja jalgtee ning tänavavalgustus,» ütles linnaosavanem.

«Projekti eesmärk on tagada jalakäijate ja kergliiklejate ohutu liiklemine ja teeületus ning kiiruspiirangu järgmine ja seetõttu on ette nähtud rajada tõstetud ristmikualad, tõstetud ülekäigukohad, künnised ning teekitsendus. Projektlahendus on koostatud eesmärgiga säästa võimalikult palju olemasolevat haljastust,» selgitas Hanimägi ning lisas, et projektis on ette nähtud ka Tiskre tee äärde kahe avaliku pakendipunkti rajamine.

Olemasoleva liikluskorralduse järgi on projektalas lubatud kiirus 30 km/h ja projektlahendusega see kiiruspiirangu ala ka säilitatakse.

Projekti eskiislahendusega on võimalik tutvuda linnaosavalitsuse veebilehel ning linnaosavalitsuses kohapeal (Ehitajate tee 109a/1). Ettepanekuid projekti eskiislahenduse kohta on võimalik teha kuni 1. detsembrini e-posti aadressil haabersti@tallinnlv.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles