Baarid vaaguvad müügikeelu pärast hinge (11)

Loora-Elisabet Lomp
Copy
Odeoni baaridaami Kadrian Possuli sõnul said meelelahutusasutused suvega enam-vähem järjele, ent siis saabus koroonaviiruse teine laine ja tulid uued tegutsemispiirangud.
Odeoni baaridaami Kadrian Possuli sõnul said meelelahutusasutused suvega enam-vähem järjele, ent siis saabus koroonaviiruse teine laine ja tulid uued tegutsemispiirangud. Foto: Madis Veltman

Kadrian Possul (23) ei vahetaks kokteilimeistri ametit ühegi teise töö vastu. Baarmenina on ta töötanud juba viis aastat. Koroonaviiruse ajal ei tohi Possul pärast südaööd inimestele kokteile valmistada. Eile selgus, et piirang pikeneb 26. jaanuarini.

Possulist sai baarmen juhuslikult. Enda sõnul ei vahetaks ta seda tööd mitte ühegi teise vastu. «Teen oma tööd hingega, ei teeni siin vaid raha,» ütles ta. Viie aasta jooksul on Possul kokteile seganud mitmes baaris, alustades pisikesest restoranist ja lõpetades klubidega.

«Enne pandeemia algust oli tavaline, et inimesed alustasid õhtut kokteilibaaris ning pärast südaööd, tund-kaks hiljem, liikusid edasi ööklubisse,» rääkis ta, lisades, et neid kundesid, kes ei tahtnud klubisse edasi minna, oli päris palju. Neile meeldis rahulikult baaris istuda, jutustada ja kokteile nautida.

Kommentaarid (11)
Copy
Tagasi üles