Koalitsioon ei kiida Repsi skandaali kajastamist heaks (3)

Copy
Riigikogu EKRE fraktsiooni juht Siim Pohlak pole jätkuvalt katuseraha teemal kommentaare jaganud.
Riigikogu EKRE fraktsiooni juht Siim Pohlak pole jätkuvalt katuseraha teemal kommentaare jaganud. Foto: Mihkel Maripuu

Koalitsioon näeb haridus- ja teadusminister Mailis Repsi ametiauto erasõitudeks kasutamises erinevaid tahke, ent ei pea selle kajastamist ja lahendamist ajakirjanduses õigeks. Opositsioon pigem kiidab selle heaks, vahendas «Aktuaalne kaamera».

«EKRE fraktsiooni seisukohta pole ilmselt raske arvata, kes on tähelepanelikult meie tegevust jälginud, siis me isegi fraktsiooni kuluhüvitistest, autoliisinguteks või autorentideks ei võta raha, nii, et loomulikult meile see ei meeldi, aga täpsemalt räägime Mailis Repsiga seda näost näkku. Meedia vahendusel seda asja klaarima päris ei hakkaks,» sõnas EKRE fraktsiooni esimees Siim Pohlak.

Rahvastikuminister Riina Solman (Isamaa) nõustub asjaoluga, et avalik ja isiklik tuleb hoida lahus, aga ei soovi ühiskonnas signaali, kus lasterikas ema ei tohiks teha vastutavat tööd. «Igal juhul ma soovin Mailisele jõudu ja et ta need küsimused lahendab õiglaselt,» ütles Solman.

Opositsioonipoliitik Jürgen Ligi (RE) tõdes, et ajakirjandus peab hoiduma poliitilisest survestamisest, küll aga on riiklikult oluline aspekt ka meedia vaigistamise üritus. 

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles