Mõmmik Rasputin jõudis Tallinna loomaaeda (1)

Liina-Jaanika Seisler
Copy
Jääkaru Rasputin siseneb pärast reisi Inglismaalt Yorkshire Wildlife’i loomapargist oma uude eluasemesse Tallinna loomaaias.
Jääkaru Rasputin siseneb pärast reisi Inglismaalt Yorkshire Wildlife’i loomapargist oma uude eluasemesse Tallinna loomaaias. Foto: Inari Leiman

Reedehommikune lumesadu Tallinnas oli tore ja asjakohane tervitus loomaaia uuele asukale. Nimelt saadeti teisipäeval Inglismaalt Yorkshire Wildlife’i loomapargist teele 500-kilone jää­karumürakas Rasputin, kes reede pärastlõunal Tallinna loomaaeda ka õnnelikult pärale jõudis. Esialgu külastajad Raspit veel ei näe.

Loom tutvub uue elupaiga siseruumidega, puhkab reisiväsimusest ja harjub uute hooldajatega. Loomaaed annab teada, millal teda õueaedikus näha võib.

Tuuline ja uduvihmane, kuid soe novembrineljapäev meeldis loomaaia asukatele hästi. Pea kõik kullimäe kotkad võtsid ette supluse – sopsutasid tiibu oma pisikestes basseinides. Kääbusjõehobu Pupa ei soostunud esiti tuulisele õuejalutuskäigule minema, kuid avastas siis tühja basseini põhja varisenud maitsvad sügislehed ega tahtnud enam tuppa tulla. Talitaja kontrollis järele – tõepoolest, basseiniseinad varjasid tuult ja all soojas niiskuses oli mõnus maiustada.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles