Politsei karm käsi klubi tühjendamisel tekitas pidulistes pahameelt (5)

Rasmus Rammo
, Reporter-toimetaja
Copy
Kiirreageerijad Võru klubis Boschwechter. 
Kiirreageerijad Võru klubis Boschwechter. Foto: Kaadrid videost/Elu24

Ühismeedias levivad kõnekad kaadrid Võrust Boschwechteri klubist, kus reede õhtul läks pidu pikale ja sekkuma pidi polit­sei. Pealtnägijate arvates kasutasid korrakaitsjad liigset vägi­valda.

Reede õhtul toimus Tamula järve ääres Boschwechteri 31. sünni­päeva pidu. Avalik üritus algas kell 21 ning kohalolnute sõnul jätkus pärast keskööd erapidu, kuhu rohkem kedagi sisse ei lastud. Valitsuse korraldusel peavad meele­lahutusasutused uksed sulgema südaööl, kõik külastajad peavad lahkuma.

Peokülastaja sõnul tuli politsei peole lõppu tegema kohe pärast keskööd, kuid kuna tegemist oli eraüritusega, kuhu kedagi sisse ei lastud, läksid nad ära. ­Paari tunni pärast tulid kohale politsei kiirreageerijad ning olukord võttis karmi pöörde. Sellest ­levib ühismeedias video, mida oli vaid mõne tunniga jagatud mitusada korda.

On näha, kuidas kiirreageerijad ajavad rahvast klubist välja ja tõstavad nende peale häält, pealtnägijate sõnul nad ka tõukasid pidulisi. Peol viibinud naise väitel kasutati vägivalda ka rahumeelsete külaliste peal. «Mul tuttav väänati niisama ära ja ta on rahulik mees, ei kakelnud ega räusanud,» rääkis naine.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles