Vanglatesse uusi koroonajuhtumeid ei lisandunud

BNS
Copy
Pärnu maakohus mõistiViru Vangla vangide hulgas on aktiivseid koroonaviiruse haigusjuhte praeguse seisuga 33. Viru Vangla teenistujate seas on aktiivseid koroonaviiruse haigusjuhte 12.
Pärnu maakohus mõistiViru Vangla vangide hulgas on aktiivseid koroonaviiruse haigusjuhte praeguse seisuga 33. Viru Vangla teenistujate seas on aktiivseid koroonaviiruse haigusjuhte 12. Foto: Tairo Lutter

Kolmapäeva seisuga uusi koroonajuhtumeid Eesti vanglatesse ei lisandunud.

Varasematest koroonapositiivsetest Viru vangla vangidest on arstid tunnistanud kolmapäeva seisuga tervenenuks 177. Varem haiglaravil olnud vangide tervis on tänaseks paranenud ning nad on naasnud vanglasse. Nakatunud vangidest on vanglast vabanenud seitse vangi, kelle järele valvab terviseamet. Viru vangla vangide hulgas on aktiivseid koroonaviiruse haigusjuhte praegu 33, vangla teenistujate seas on aktiivseid haigusjuhte 12.

Varasematest koroonapositiivsetest Tallinna vangla vangidest on arstid tunnistanud tervenenuks viis. Seega on Tallinna vanglas praegu üks koroonapositiivne vang ning üks teenistuja.

Tartu vanglas koroonaviirust vangide seas enam tuvastatud ei ole. Koroonapositiivseid vanglateenistujaid on Tartus kaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles