Tallinna vangla ametnik andis positiivse koroonaproovi

BNS
Copy
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Reedel sai positiivse koroonaproovivastuse üks Tallinna vangla ametnik.

Nakkuse sai ametnik väljastpoolt vanglat, vangla kaardistas ühtlasi tema lähikontaktsed vanglateenistujate hulgas. Varem on ühe koroonapositiivse testivastuse andnud üks Tallinna vangla teenistuja. Seega on koroonapositiivseid vanglateenistujate seas kaks, teatas vanglate pressiesindaja.

Varasematest koroonapositiivsetest Tallinna vangla vangidest on arstid tunnistanud tervenenuks kõik varem positiivse koroonaproovi saanud kuus vangi. Seega pole Tallinna vangla vangide seas enam aktiivseid koroonaviiruse haigusjuhte.

Viru vanglasse reedese seisuga koroonajuhtumeid ei lisandunud. Varasematest koroonapositiivsetest Viru vangla vangidest on arstid tunnistanud tervenenuks 180. Varem haiglaravil olnud vangide tervis on paranenud ning nad on toodud tagasi vanglasse. Nakatunud vangidest on enne tervenemist karistusaja lõppemise tõttu vabanenud seitse, kelle järele valvamiseks vajalikud andmed on edastatud terviseametile. Seega on Viru vangla vangide hulgas aktiivseid koroonaviiruse haigusjuhte 30. Viru vangla teenistujate seas on aktiivseid koroonaviiruse haigusjuhte kuus.

Tartu vanglas pole vangide seas koroonaviirust tuvastatud. Koroonapositiivseid vanglateenistujaid on Tartu vanglas kaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles