Kaks Viru vangla ametnikku said väljastpoolt töökohta koroonanakkuse

BNS
Copy
Oktoobri lõpus Viru vanglas levima hakanud koroonaviiruse puhangust on viimaste nädalate jooksul nakatunud 230 inimest.
Oktoobri lõpus Viru vanglas levima hakanud koroonaviiruse puhangust on viimaste nädalate jooksul nakatunud 230 inimest. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Kaks Viru vangla ametnikku, kes olid nakkusega kokku puutunud väljaspool töökohta ja juba varem isolatsiooni jäänud, said laupäeval positiivse koroonaproovi vastuse.

Kokku on aktiivseid koroonaviiruse haigusjuhte Viru vangla teenistujate seas kaheksa, teatas vanglate pressiesindaja sotsiaalmeedias. Viru vangla vangide seas uusi haigusjuhte lisandunud pole. Varasematest koroonapositiivsetest Viru vangla vangidest on arstid tunnistanud tervenenuks 182. Varasemalt haiglaravil olnud vangide tervis on samuti paranenud ning nad on toodud tagasi vanglasse.

Nakatunud vangidest on enne tervenemist karistusaja lõppemise tõttu vabanenud seitse, kelle järele valvamiseks vajalikud andmed on edastatud terviseametile. Seega on Viru vangla vangide hulgas aktiivseid koroonaviiruse haigusjuhte 28.

Tallinna vanglasse laupäeval uusi haigusjuhte ei lisandunud. Varasematest koroonapositiivsetest Tallinna vangla vangidest on arstid tunnistanud tervenenuks kõik varasemalt positiivse koroonaproovi saanud kuus vangi. Seega Tallinna vanglas aktiivseid koroonajuhte vangide seas pole. Tallinna vangla teenistujate seas on aktiivseid koroonaviiruse haigusjuhte aga kokku kaks.

Ka Tartu vanglasse ei lisandunud uusi haigusjuhte. Tartu vanglas koroonaviirust vangide seas tuvastatud ei ole. Koroonapositiivseid vanglateenistujaid on Tartu vanglas kokku kaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles