REGIONAALARENG Hannes Prits: kapitalil ei ole mitte ainult rahvus, vaid ka kodukoht

Hannes Prits
, ettevõtja
Copy
Hannes Prits
Hannes Prits Foto: Margus Ansu

Käisin Tallinnast kodukanti Lüganusele nagu ikka käiakse, mitte eriti sageli, juhuslikult, ikka ka jaaniks ja jõuludeks. Aga siis hakkasime vennaga Liimalas arendama Tulivee keskust ning tekkis ka teisi ettevõtmisi, miks sobin esindama mitmepaiksust – ettevõtted, mille juhtimisega olen seotud, asuvad mitmel pool Eestis, linnakodu Viimsis ja maakodu Liimalas.

Meil oli algusest peale paika pandud rajatava keskuse hoonestus ja põhimõtteline ärimudel. Meie eesmärk oli rajada moodsal Eesti puitarhitektuuril põhinev hoonestus, mis pakuks heal tasemel ja eristuvaid teenuseid. Esmalt rajasimegi 2015. aastal Purtse jõe suudmesse sadama, 2017. aastal järgnes sellele merelainet jäljendav restoranihoone. Viimane pälvis tunnustuse aasta puitehitise konkursil.

2019. aastal valmisid peahoone, vaatetorn ja katusega välilava, mis kokku pälvis arhitektuurilist kiitust. Kui õpetlikult kokku võtta, unistada tasub, hulle ideid võib mõelda, aga mõistust peab olema. Kui realistlikult võimalustesse suhtuda ja järjekindlalt tegutseda, siis saab maal asju teha küll.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles