GRAAFIK Uued piirangud näivad paratamatud (38)

Loora-Elisabet Lomp
Copy
Sotsiaalminister Tanel Kiik, ravimiameti peadirektor Kristin Raudsepp ja terviseameti peadirektori asetäitja tervisekaitse alal Mari-Anne Härma tutvustasid eilsel pressikonverentsil praeguseid nakatumisnäitajaid ja edasisi võimalikke samme.
Sotsiaalminister Tanel Kiik, ravimiameti peadirektor Kristin Raudsepp ja terviseameti peadirektori asetäitja tervisekaitse alal Mari-Anne Härma tutvustasid eilsel pressikonverentsil praeguseid nakatumisnäitajaid ja edasisi võimalikke samme. Foto: Madis Veltman

Valitsus arutab täna uusi meetmeid, mis hõlmavad muu hulgas restoranide, baaride ja pubide lahtiolekuaegade muutmist, seal vahemaa hoidmise nõude karmistamist ning huvitegevusele rangemate piirangute kehtestamist. Samuti arutatakse maskikandmise järelevalvet.

Sotsiaalminister Tanel Kiik (Keskerakond) ütles, et täna peetakse nõu, kas sulgeda toitlustusasutused, baarid ja pubid kell 22. Ka vaetakse avalike ürituste piirarvu vähendamist, täiskasvanute huvi- ja sporditegevuse piiramist ning kinode ja teatrite töö katkestamist mõneks ajaks.

Terviseameti peadirektori asetäitja tervisekaitse alal Mari-Anne Härma ütles eilsel pressikonverentsil, et nakatumine teatrites ja kinodes on väike, kuid riski tekitavad järjekorrad: inimesed tahaksid kiiresti oma üleriided kätte saada ja siis kipub ununema ka 2+2-reegel.

Kommentaarid (38)
Copy
Tagasi üles