Suurte kogemustega palgaliider

Erik Aru
, majandustoimetuse juhataja
Copy
Kaido Padar
Kaido Padar Foto: Tairo Lutter

Uuest aastast alustava transpordiameti etteotsa asuv Kaido Padar saab vähemalt mõneks ajaks endale rohkem või vähem kadestamisväärse kõrgeima palgaga riigitöötaja teatepulga.

7500 euro eest kuus saab lennundust, maanteid ja merendust kureeriva kolme ametkonna ühendamisel tekkiv organisatsioon igatahes enda käsutusse Padari suured kogemused nii avalikust kui ka erasektorist. Ta on käivitanud parvlaevaoperaatori TS Laevad, juhtinud Eesti Talleksit, töötanud Tallinna linnavalitsuses, rahvusooperis Estonia ja Eesti Posti juhtkonnas ning kuulunud hulga ettevõtete nõukogusse, kui loetleda vaid neid tööandjaid, kelle palgal ta on olnud vähemalt aasta aega. Tänavu veebruaris asus ta juhtima riigi osalusega äriühingute nõukogude liikmete nimetamiskomiteed.

Lisaks kogemusele räägivad ilmselt tema kasuks head poliitilised sidemed. Padar oli Jüri Ratase meedianõunik, kui praegune valitsusjuht oli Tallinna linnapea ja hiljem riigikogu aseesimees.

Padarit saadab inimese kuulsus, kes teeb ametis ära selle, mis vaja. Oskab nii koondada kui ka uut asja käima panna. Küllap läheb tal vaja kõiki oskusi, et saada ühtselt tööle asutus, kuhu nii mõnegi meelest on kokku pandud valdkonnad, mis omavahel kuidagi ei haaku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles