Jumala jooksutüdruk (13)

Teet Korsten
, ajakirjanik
Copy
Lydia Hõbesalu  
Lydia Hõbesalu  Foto: TV7

Lydia Hõbesalu, kes juhib aborti vastustavat ja nn traditsioonilist peret toetavat MTÜd, rääkis kaheksa aastat tagasi kristliku televisiooni saates «Jumala jooksutüdrukud» põlevil silmil, kuidas aeg, mil ta on olnud kristlane, on lennanud nagu üks päev ja et ta on selle aja jooksul «hästi palju näinud jumala headust».

Paistab, et «jumala headus» väljendub ka praeguses valitsuses suuresti tooni andva natsionaalpopulistliku erakonna juhtide toetuses.

Sest MTÜ Elu Marss on saamas 171 000 eurot toetust – loe: raha, mida mina ja sina oleme maksnud, et meie riik hästi ja harmooniliselt toimiks.

Vaba riigi kodanikuna siiski loodan, et kõigevägevama plaanides pole teha Eestis sama, mida tehti 1979. aastal Iraanis. Naised, kes olid harjunud kandma miniseelikuid ja ööklubides tšillima, suruti üle öö pearättidesse ning sinna, kus džihadistide arvates on naise koht.

Vabas riigis võib igal inimesel olla oma usk, aga tal pole õigust hakata sellest johtuvaid vaateid teistele peale suruma. «Objektiivsed» ajatollad ei ihu oma kinžalli enam üksnes sektantlikes portaalides, vaid on jõudnud täitevvõimu juurde.

Kommentaarid (13)
Copy
Tagasi üles