Kevadel koju pagenud inimesed lõid puidutöötleja äri õitsele

Copy
Thermory juhi Simmo Soometsa sõnul otsustati suve lõpus investeerida suurenenud nõudluse katmiseks viis miljonit eurot. Hiljem vaadati, et sellest jääb väheks ja investeeriti 7,5 miljonit.
Thermory juhi Simmo Soometsa sõnul otsustati suve lõpus investeerida suurenenud nõudluse katmiseks viis miljonit eurot. Hiljem vaadati, et sellest jääb väheks ja investeeriti 7,5 miljonit. Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Maailma suurim termopuidutootja Thermory suutis koroonakriisis tulu lõigata, sest kevadel kodukontorisse ja maale kolinud inimesed hakkasid hooga oma kodusid kõpitsema. Euroopa riikide kõrval kasvab start-up'iliku kiirusega ka USA turg, kuhu võiks tohutult puidumaterjali müüa, kui vaid nii palju toota jõuaks, rääkis Thermory juht Simmo Soomets raadio Kuku saates «Majandusruum».

USA kasvab meie portfellis äärmiselt kiiresti. Meil on seal oma ettevõte, mis koha peal müüb ja nad kasvavad sellise kiirusega, 30–40 protsenti aastas! Hetkel oleme jõudnud olukorda, kus pigem meie Eestis pidurdame, sest me ei suuda nii palju sinna ette anda, kui nad suudaksid koha peal maha müüa, rääkis Thermory juht Simmo Soomets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles