ITK aasta arsti tiitli pälvis Alice Lill

Copy
Aasta arst Alice Lill
Aasta arst Alice Lill Foto: ITK

Kuueteiskümnendat korda silmapaistavamaid töötajaid esile tõstnud Ida-Tallinna Keskhaigla aasta töötaja konkursil sai aasta arsti tiitli sisehaiguste keskuse juhataja dr Alice Lill. 

«Viimane tööaasta on olnud nagu Ameerika mägedel kihutamine,» vaatas dr Alice Lill aastale tagasi. «Ma oleksin olnud õnnelikum, kui oleksin saanud tunnustuse sisemeditsiinis tegutsemise eest, sest oleme ka selles vallas teinud palju märkimisväärset, aga antud olukorras on nii - Covid domineerib,» lisas ta.

Silmapaistvate arstidena leidsid äramärkimist veel neonatoloogia osakonna pediaater-konsultant Annika Tiit-Vesingi ja hematoloogia labori laboriarst-juhtivarst Ellind Lind.

Aasta õendustöötajaks kuulutati sisehaiguste keskuse õendusjuht Krista Tutt, kes samuti oli seotud Covid osakonna tööga. «Hetkel on Covid-pandeemia tervishoiuasutuste põhiteema ning seetõttu on selline märkamine ja inimeste tunnustamine eriti tähtis,» ütles Tutt. Ära märgiti ka silmapolikliiniku õendustöö koordineerija Kerttu Michelson ja sünnitusosakonna ämmaemand Marge Ratas.

Aasta töötajate kõrval kuulutati välja ka perekond Tuppitsa poolt 2001. aastal algatatud dr Väino Tuppitsa mälestusfondi neljas laureaat, kelleks on infektsioonikontrolliarst-konsultant dr Aino Rõõm.

Uue kategooriana tunnustati aasta meeskonna tiitliga inimesi, kellel on olnud sel aastal haigla töös väga oluline roll ja kes on sel aastal kõige rohkem pidanud tegelema Covid-kriisi lahendamisega haiglas.

Lisaks tunnustati aasta hooldustöötajat (lülisambakirurgia keskuse hooldaja Viktoria Raadik), aasta kliinilist spetsialisti (apteegi juhataja Ülle Helena Meren), aasta mittekliinilist spetsialisti (emadusnõuandla sotsiaaltöötaja Marika Lass), aasta sekretäri (silmapolikliiniku sekretär Liia Madisson), aasta klienditeenindajat (Eerika Pall) ja aasta puhastusteenindajat (Elena Suglobova).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles